Een MJOP ofwel meerjarenonderhoudsplan geeft een totaalplaatje van het jaarlijks te verwachten werk en de kosten daarvan. Wilt u uw vastgoed verduurzamen dan kunnen wij een DMJOP opstellen.

Meerjarenonderhoudsplan

Of het nu gaat om bijzondere objecten zoals kerkgebouwen, monumenten of boerderijen, of grootschalige faciliteiten zoals kantoren, flatgebouwen of appartementencomplexen, allemaal hebben ze regelmatig onderhoud nodig om hun waarde, uitstraling en comfort te behouden. Hierbij komen veel aspecten kijken. Denk bijvoorbeeld aan het schilderwerk en de levensduur van houten elementen zoals kozijnen alsook aan duurzaamheidsaspecten, zoals het vervangen van verlichting met LED.

Neem contact op met

Jelle Windhorst

Bouwkundig inspecteur

Bouwkundig inspecteur

vd@socotec.nl +31 88 8001500

Een meerjarenonderhoudsplan geeft u een compleet overzicht van al deze aspecten op individueel niveau en een totaalplaatje van wat u elk jaar kunt verwachten aan werk en kosten. Zo heeft u duidelijkheid vooraf en voorkomt u verrassingen achteraf. Hiervoor voeren wij eerst een uitvoerige bouwkundige keuring uit in het pand. Zo stellen wij vast welke elementen met welke frequentie op welke wijze onderhoud nodig hebben. Vervolgens worden hier ook richtprijzen aan gekoppeld en ontvangt u van ons digitaal het meerjarenonderhoudsplan. 

DMJOP 

Heeft u als vastgoedeigenaar of VvE een meerjarenonderhoudsplan, nodig dan kunnen wij deze voor u opmaken. Heeft u daarnaast ook plannen om te verduurzamen dan kunnen wij u ook van dienst zijn met een DMJOP: met de D van duurzaamheid. Van verlichting tot daken, van plafonds tot vloeren, elk jaar vereisen dit soort zaken onderhoud. Als deze toch op de agenda staan, is het in deze tijden interessant om te verkennen welke mogelijkheden voor verduurzaming er mogelijk zijn. Deze investeringen verdienen zichzelf immers terug én voegen waarde toe aan uw vastgoed. Voor zowel zakelijke als particuliere vastgoedeigenaren maken wij regelmatig DMJOP's op, waarbij wij het reguliere onderhoud in kaart brengen met een duidelijke analyse van mogelijkheden voor verduurzaming. 

Handelt u namens een Vereniging van Eigenaren? Dan kunt u via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland aanzienlijke subsidie ontvangen op uw duurzame meerjarenonderhoudsplan. 

Wilt u meer informatie over het onderhoud van gebouwen? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op
vd@socotec.nl

Neem contact op met

Jelle Windhorst

Bouwkundig inspecteur

Bouwkundig inspecteur

vd@socotec.nl +31 88 8001500