Bij elkaar opgeteld brengen we zo’n 80 tot 90% van de dag binnenshuis door. Zowel thuis als op het werk, een goede luchtkwaliteit is belangrijk voor onze gezondheid. Hoe schoon is de lucht in uw gebouw? 

Verkeer, industrie en ook gebouwen stoten CO2 uit. In ruimtes waar onvoldoende wordt geventileerd, stijgt de concentratie CO2. Dit is van invloed op de mensen die er verblijven. Een te hoog CO2-gehalte zorgt voor een minder goede concentratie en een slaperig gevoel. Betere prestaties op het werk? Zorg voor een goed geventileerd gebouw.

Duurmetingen 

Wij onderzoeken, adviseren én helpen u in de uitvoer van maatregelen voor een gezonde, veilige luchtkwaliteit in uw gebouw. Met een datalogger meten we over een langere periode. Via SLIM.sensoring kunnen we duurmetingen op diverse meetpunten monitoren. Elke sensor heeft een eigen ID-nummer dat is gekoppeld aan de ruimte waar de sensor hangt. De meetresultaten staan in een overzichtelijk, digitaal dashboard dat u altijd en overal real-time kunt inzien. 

Neem contact op met

Gaby van de Kooij

Technical manager

Technical manager

info@socotec.nl +31 (0) 88 8001 500

Sensoren 

Om de data inzichtelijk te maken, bieden we een overzichtelijk online platform aan. Ons platform geeft 24/7 inzicht in alle actuele en historische data die met behulp van symbolen en grafieken wordt weergeven. Daarnaast geeft SLIM.sensoring de mogelijkheid om meldingen via e-mail en sms te verzenden zodat u te allen tijde wordt geïnformeerd over mogelijke risico’s. Ook heeft u via ons platform zelf de controle over alle gekoppelde apparaten en accounts. 

Wilt u klimaatmetingen uitvoeren in uw gebouwen? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op
info@socotec.nl

Neem contact op met

Gaby van de Kooij

Technical manager

Technical manager

info@socotec.nl +31 (0) 88 8001 500