Bent u woningeigenaar en wilt u uw woning verduurzamen, dan kunnen wij u voorzien van een maatwerkadvies. Ook voor een energielabel voor uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Gediplomeerde EP-adviseurs van SOCOTEC komen bij u thuis om de woningkenmerken ter plekke vast te stellen om dit vervolgens op kantoor te verwerken tot een energielabel. Uw woning wordt beoordeeld op onder andere de isolatie, de installatie en ventilatie. Hoe minder fossiele energie uw woning gebruikt, hoe beter uw energielabel.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van een energielabel kan op twee manieren.

  1. U kunt het contactformulier invullen op onze website en dan nemen wij contact met u op. Hierbij is het van belang dat u bij het invullen van het formulier bij diensten ‘Gebouwprestatie’ aanvinkt
  2. U kunt zelf een afspraak inplannen via onze planningstool. Wij verwijzen u graag naar de website Energiecertificaat.nl. Op deze website kunt u zelf een datum kiezen en een gewenst dagdeel.

Wanneer u het formulier heeft ingevuld dan ontvangt u een bevestiging van de afspraak en komt er op de betreffende datum een gediplomeerd EP-adviseur bij u thuis.

Heeft u aanvullende vragen dan verwijzen we u graag naar onze ‘veel gestelde vragen’.

Opname voor een Energielabel

Uw woning wordt door een energieadviseur opgenomen aan de hand van een bouwtekening. De opname duurt circa 1 a 2 uur. Hierbij is het belang dat er toegang is tot alle vertrekken in uw woning. U kunt hier meer informatie vinden over onze werkwijze.

Energielabel bedrijfsgebouwen

Een (bedrijfs)gebouw moet op een transactiemoment (verkoop, verhuur of oplevermoment) voorzien zijn van een energielabel. Indien u een energielabel nodig heeft voor uw bedrijfspand dan kunt u ook gebruik maken van onze planningstool. We verwijzen u hiervoor graag naar energiecertificaat.nl

Neem contact op met

Marco Nekeman

Coördinator Energietransitie gebouwde omgeving

Coördinator Energietransitie gebouwde omgeving

marco@invent.nl +31 593 541045

Wilt u meer informatie over de activiteiten van particulieren? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op
marco@invent.nl

Neem contact op met

Marco Nekeman

Coördinator Energietransitie gebouwde omgeving

Coördinator Energietransitie gebouwde omgeving

marco@invent.nl +31 593 541045