CAG LAB

SOCOTEC en iQ-Laboratory hebben hun krachten gebundeld onder een nieuwe naam: SOCOTEC Lab. Bent u klant van iQ-Laboratory? Voor u verandert er niets. De kwaliteit, snelheid en dienstverlening die u gewend bent.

Als specialist in ons vak zijn we continu bezig met de doorontwikkeling van het Lab, om u zo de beste service te kunnen blijven bieden. Samenwerken met ons betekent professionele, flexibele dienstverlening en snel inzicht in uw data en analyseresultaten.

Neem contact op met

geert-westerdijk

Geert Westerdijk

Geert Westerdijk

Geert Westerdijk

g.westerdijk@cag.nl +31 6 10368707

Over SOCOTEC lab

ONAFHANKELIJK & OBJECTIEF

Het Lab is in 2009 opgericht onder de naam iQ-Laboratory. Het SOCOTEC Lab is gespecialiseerd in chemische en microbiologische analyses, waaronder de analyse van de legionellabacterie in drinkwater. Het Lab is ISO 17025:2017 geaccrediteerd. Met nationale en internationale klanten liggen de roots van het Lab in de offshore sector. Als onderdeel van SOCOTEC bundelen we kennis en kunde, terwijl we als Lab onafhankelijk blijven. Dat maakt ons uniek!

Onze voordelen

  • ISO 17025:2017 (L536)
  • Onafhankelijk & objectief
  • Monsterneming
  • Chemisch & microbiologisch
  • Expertises op één plek
  • Direct advies op maat
proces

 

Specialist in waterkwaliteit

Met de toevoeging van het Lab aan SOCOTEC wordt het hele proces van water inspectie in-house gedaan. Van A tot Z: van monstername en analyse, tot de uitvoer van maatregelen. Meer dan testing en analyse biedt SOCOTEC adviesdiensten rondom het drinkwaterbesluit en de drinkwatersystemen. Maximale integratie betekent meer kennis en services.

100% ONTZORGING VANDAAG ÉN MORGEN

SOCOTEC gaat verder dan waterkwaliteit. Van luchtonderzoek tot gebouwenbeheer; onze adviseurs staan voor u klaar. Zeker weten dat uw werkomgeving of gebouw gezond en veilig is voor werknemers en bezoekers? SOCOTEC test, inspecteert en certificeert de lucht- en waterkwaliteit en adviseert u in de beste aanpak voor een gezond werkklimaat. Vandaag én morgen.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op
g.westerdijk@cag.nl

Neem contact op met

geert-westerdijk

Geert Westerdijk

Geert Westerdijk

Geert Westerdijk

g.westerdijk@cag.nl +31 6 10368707