Risicoanalyse of NEN-1006 inspectie uitgevoerd? Dan ontvangt u een rapportage met daarin de corrigerende maatregelen die nodig zijn om uw leidingwaterinstallatie te laten voldoen aan wet- en regelgeving.

Denk aan een technische aanpassing, zoals het laten verwijderen van dode leidingen of het vervangen van defecte keerkleppen. In de meeste gevallen gaat het om eenmalige technische aanpassingen. Samen gaan we voor gezond drinkwater en voorkomen we onveilige situaties.

Alternatieve technieken

Heeft u alles gedaan wat u moet doen, maar heeft u toch terugkerende legionellaoverschrijdingen in uw installatie? Onder bepaalde voorwaarden kan een alternatieve techniek dan uitkomst bieden.

Voor prioritaire drinkwaterinstallaties levert, plaatst en beheert SOCOTEC koper-zilver ionisatiesystemen om legionellagroei tegen te gaan. Door een alternatieve techniek te plaatsen, houdt u legionella en andere bacteriën buiten de deur. 

Neem contact op met

Igor van Noord

Accountmanager

Accountmanager

i.vannoord@cag.nl +31 6 11195247

Filters

Continuïteit is voor u belangrijk. U wilt dat de dagelijkse gang van zaken gewoon doorgaat terwijl u legionella aanpakt. Dat begrijpen wij. Als trotse dealer van de filterproducten van het Deense merk T-Safe bieden wij u legionellaveilige douchekoppen, knijpdouches en filterproducten, ook voor medisch gebruik. Deze filters zorgen voor een tijdelijke oplossing die snel en veilig is. Ze houden schadelijke bacteriën tegen zonder dat de waterleiding afgesloten hoeft te worden.

Wilt u begeleid worden bij uw installatiewerk? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op
i.vannoord@cag.nl

Neem contact op met

Igor van Noord

Accountmanager

Accountmanager

i.vannoord@cag.nl +31 6 11195247