SOCOTEC zorgt ervoor dat de kwaliteit en werking van drinkwaterinstallaties blijven voldoen aan de vastgestelde eisen en normen. Wij beiden een volledige dienstverlening op het gebied van drinkwaterveiligheid. 

In gebouwen zijn er allerlei factoren die van invloed zijn op de waterkwaliteit en bacteriegroei, zoals legionella. Hoe schoon is het water in uw gebouw? 

SOCOTEC heeft een volledige dienstverlening op het gebied van drinkwaterveiligheid. Voor u als verantwoordelijke voor een gebouw is het belangrijk dat er altijd schoon en veilig drinkwater beschikbaar is. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit en werking van de drinkwaterinstallatie blijft voldoen aan de daarvoor vastgestelde eisen en normen.

Neem contact op met

John Edes

Contractmanager

Contractmanager

info@socotec.nl +31 (0) 88 800 1500

De installatie wordt onderhouden, gekeurd en duurzaam verbeterd. Bij calamiteiten zoals normoverschrijdingen zorgen wij ervoor dat de installatie veilig in bedrijf kan blijven en lossen wij de calamiteit snel op door bijvoorbeeld een brononderzoek met daarna opvolgend een corrigerende maatregel en desinfectie, zodat de drinkwaterveiligheid altijd gegarandeerd is. Voorkom veelvuldig overlast in uw gebouw en leg de verantwoordelijkheid voor het advies, onderhoud, inspectie en montage bij één deskundige partij.

Kies één van onze Drinkwaterveiligheidsdiensten :

Heeft u interesse in onze dienst ? Neem contact met ons op

Stel hier uw vraag
info@socotec.nl

Neem contact op met

John Edes

Contractmanager

Contractmanager

info@socotec.nl +31 (0) 88 800 1500