Lengkeek

Lengkeek draagt haar bouwkundige vooropnamen activiteiten over

di, 03/12/2024 - 14:54

Per 1 maart 2024 heeft Lengkeek haar bouwkundige vooropnamen activiteiten overgedragen aan SOCOTEC Riskmanagement & Claims - Hanselman Groep.

De bouwkundige opname experts en de secretariële ondersteuning van de bouwkundige opname afdeling Lengkeek worden onderdeel van het team van SOCOTEC.  

Hans de Hoog: “Na enkele decennia bouwkundige opnames was de afdeling toe aan een nieuwe fase. Sleutelwoorden waren professionalisering en continuïteit. Grotere investeringen waren echter niet verantwoord, aangezien deze dienst slechts een klein onderdeel is binnen Lengkeek, dat zich focust op schade-expertise en taxatie. Voortzetting bij een verder gespecialiseerde branchegenoot lag voor de hand. Bij SOCOTEC Riskmanagement & Claims ligt voor zowel onze mensen als klanten een goede toekomst in het verschiet”.

Robert Hanselman: “We zijn zeer verheugd met de komst van het team en het feit dat Lengkeek ons haar bouwkundige opname activiteiten, het team en haar relaties toevertrouwd. Lengkeek bezit een interessante portefeuille die wij graag bedienen en naast het uitvoeren van de bouwkundige opnames kunnen wij u adviseren op het gebied van bouw risico management en monitoring.”

Lengkeek is full-service dienstverlener in schade-expertise en taxaties. Zij bedienen opdrachtgevers vanuit vier kantoren, verspreid over het land. De belangrijkste kernwaarden van Lengkeek zijn humor, plezier, betrokkenheid, eerlijkheid, samenwerking en behulpzaamheid. Deze waarden symboliseren Lengkeek en sluiten tevens aan bij de kernwaarden van SOCOTEC Riskmanagement & Claims.

SOCOTEC Riskmanagement & Claims is marktleider op het gebied van bouwkundige vooropname en heeft jarenlange ervaring in het monitoren van complexe werken.  SOCOTEC Riskmanagement & Claims is een dynamisch bedrijf, waarbij de mens centraal staat.  Er heerst een informele bedrijfscultuur, waarin integriteit, samenwerken en loyaliteit hoog in het vaandel staan.

Neem contact op met

Robert (H.) B. HANSELMAN

CEO (Bouw) Risico Management

CEO (Bouw) Risico Management

s.van.buuren@hanselman.nl +31 264 420460

Wilt u hierover meer informatie ontvangen ? Neem contact met ons op

neem dan contact met ons op
s.van.buuren@hanselman.nl