Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als je werkt bij SOCOTEC krijg je alle ruimte om te doen wat jij leuk vindt. En de kans om nóg beter te worden in wat je doet. We hebben volop (technische) uitdagingen en onze eigen Academy. 

Wat we doen  

Binnen gebouwprestaties houden we ons dagelijks bezig met het gezond maken én houden van gebouwen. Een fijne plek creëren voor mensen om te wonen en te werken. Binnen ons werkgebied werken we al meer dan 25 jaar bij de mooiste opdrachtgevers door het hele land. Hier zijn we trots op.

Neem contact op met

Paul Vos

HR Manager

HR Manager

+31 88 8001500

We zijn een specialistisch team en de beste in ons vak. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. We zetten de toon als het gaat om innovatie. Verder ontwikkelen doen we samen met onze partners en met elkaar als team. We zijn een gezellig bedrijf, met plezier in ons werk. 

Waar we voor staan : Opgewekt, Gedreven, Vitaal, Vernieuwend, Vakkundig.

Word onderdeel van ons team! 

We zijn verbinders; hebben oog en aandacht voor elkaar en het werk dat we doen. Met ongeveer 160 experts zorgen wij samen voor gezonde gebouwen. Jouw expertise is hierbij onmisbaar. 

Wil jij graag aan de slag met mooie projecten, die we uitvoeren voor overheden, woningcorporaties, zorginstellingen, scholen, aannemers en particulieren? Dan komen wij graag met jou in contact! 

Ons sollicitatieproces is eenvoudig, snel en transparant. 

cv

CV

Stap 1 : Als je werkt bij SOCOTEC krijg je alle ruimte om te doen wat jij leuk vindt. En de kans om nóg beter te worden in wat je doet. We hebben volop (technische) uitdagingen en onze eigen Academy.

interview-via-videoverbinding.jpg

Interview via videoverbinding

Stap 2 : Onze mindset? Positief! We zijn verbinders; hebben oog en aandacht voor elkaar en het werk dat we doen. Met ongeveer 160 experts zorgen wij samen voor gezonde gebouwen. Jouw expertise is hierbij onmisbaar. 

interview-met-de-manager

Interview met de manager

Stap 3 : Wil jij graag aan de slag met mooie projecten die we uitvoeren voor overheden, woningcorporaties, zorginstellingen, scholen, aannemers en particulieren? Dan komen wij graag met jou in contact! 

Meer informatie? Neem contact met ons op

Bekijk onze openstaande vacature

Neem contact op met

Paul Vos

HR Manager

HR Manager

+31 88 8001500