Binnen het werkgebied Geotechnische diensten- en Monitoring richten wij ons op geotechniek, geohydrologie, geomonitoring, maar ook milieutechniek. 

We hebben binnen dit vakgebied ruim 45 jaar ervaring en behoren tot de top van Nederland. 

Alle onderzoeken worden in-house uitgevoerd: van de benodigde sondeer- en boorwerkzaamheden tot en met laboratoriumonderzoek en van complexe advisering tot en met monitoring tijdens de realisatie van een project. 

Dit doen we in zowel binnen- als buitenland, eventueel in samenwerking met andere geotechnische bedrijven binnen SOCOTEC in Europa.

Neem contact op met

Frank Brouwer

CEO Geotechniek

CEO Geotechniek

Frank.brouwer@socotec-geotechnics.nl 0182729200

Wanneer je bij ons start krijg je veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Afhankelijk van je functie en interesses kom je in aanraking met alle aspecten van het vakgebied, waarbij je je in de breedte kunt ontwikkelen, maar ook kunt specialiseren. Ook een traineeship in het buitenland behoort tot de mogelijkheden. En ondanks dat we een commercieel bureau zijn, doen we ook veel aan onderzoek en ontwikkeling.

Je gaat samenwerken met vakspecialisten, waarbij je vaak zelfstandig werkt, maar ook in teamverband. SOCOTEC is een multinational, met alle mogelijkheden voor je loopbaan, zonder dat er sprake is van een “corporate mentality”.

Wij staan altijd open voor nieuw talent Neem contact met ons op

Bekijk onze openstaande vacature
Frank.brouwer@socotec-geotechnics.nl

Neem contact op met

Frank Brouwer

CEO Geotechniek

CEO Geotechniek

Frank.brouwer@socotec-geotechnics.nl 0182729200