Socotec Beilen

Jan Fokko Nijdam Directeur vestiging Beilen

ma 05/02/2024 - 04:00

Eind 2023 heeft Jan Drenth zijn vertrek aangekondigd. Op 1 februari is Jan Fokko Nijdam gestart als directeur in de vestiging Beilen. We zijn blij dat we op vrij korte termijn deze functie hebben kunnen invullen.

Jan Fokko is getrouwd met Karlijn en hebben samen 3 kinderen in de leeftijd van 14, 17 en 19 jaar. Ze zijn woonachtig in het kleine plaatsje Onnen. Iedereen binnen het gezin is sportief aangelegd. Van teamsport tot individuele sporten. Dit komt mogelijk ook voort uit zijn sportieve carrière als schaatser en schaatscoach. Naast sportiviteit en klussen in en om zijn huis vind hij het fijn om een goed gesprek te voeren en mensen te coachen in hun loopbaan.

 

Jan Fokko

 

Na zijn sportieve carrière is Jan Fokko ruim 17 jaar geleden gestart bij KPN, waarin hij zichzelf via verschillende functies heeft kunnen ontwikkelingen. Daarna heeft Jan Fokko een periode als ad-interim bedrijven ondersteund om hun doelstellingen te realiseren. De laatste jaren is Jan Fokko directeur geweest bij twee verschillende organisaties. Zijn leiderschapsstijl is gebaseerd op vertrouwen, plezier en transparantie. "Mijn overtuiging is dat je alleen op deze manier de bedrijfsdoelstellingen kunt behalen. In de relatie met sport: je kunt alleen kampioen worden, wanneer je een gezamenlijke doel hebt en een team die fysiek, mentaal en technisch in balans is", aldus Jan Fokko.

Motivatie om aan de slag te gaan bij SOCOTEC

We vroegen Jan Fokko wat zijn motivatie is om bij SOCOTEC aan de slag te gaan. Hierop reageerde hij met veel enthousiasme: "Ik zie SOCOTEC Building Performance als een organisatie met steeds meer maatschappelijke impact, die in een branche opereert die ik graag beter wil leren kennen. Over een paar jaar zie ik SOCOTEC als een landelijk speler, die nog meer toegevoegde waarde biedt bij haar opdrachtgevers. Ik zie er dan ook naar uit om een duurzame relatie op te bouwen met zowel collega’s als relaties van SOCOTEC”.

Zou je meer informatie willen over onze activiteiten ? Neem contact met ons op

Ontdek onze diensten