Expert Bouwkundige Opnamen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het dynamische werkveld van het Bouwrisico Management, dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken een:

Expert Bouwkundige Opnamen

Als Expert Bouwkundige Opnamen speel je een cruciale rol bij het in kaart brengen en documenteren van aanwezige gebreken rondom bouwprojecten. Met telefoon en camera ga je op pad om zo nauwgezet mogelijk gebreken  te rapporteren  . Deze rapportage dient als bewijsstuk tegen eventuele schadeclaims tijdens en na de bouwwerkzaamheden.

Over SOCOTEC en Hanselman Groep

Voor deze functie kom je te werken onder de Hanselman Groep a SOCOTEC Company. Opgericht in 1975 en sinds 2022 onderdeel van het Nederlandse platform van SOCOTEC. SOCOTEC helpt haar klanten met risicoanalyse en risicobeheersing bij bouwprojecten (Utiliteitsbouw / Woningbouw / Infrastructuur). SOCOTEC biedt hierbij een breed scala aan diensten om projectrisico’s te beheersen door deze vooraf vast te leggen (met bijvoorbeeld een bouwkundige opname van de omgeving en een monitoringsplan), te meten en te evalueren. Zo zijn de (bouw)werkzaamheden tijdig bij te stellen indien metingen daartoe aanleiding geven. SOCOTEC biedt hierbij een breed scala aan diensten om objectrisico’s te beheersen door deze vooraf), te

Als Expert Bouwkundige Opnamen


Ben je zelfstandig, en graag veel buiten en onderweg. Met kritische en bouwkundige blik controleer je de bouwomgevingen op gebreken Hoewel er regelmatig samenwerking is met je collega’s van het meet- en monitoringteam voer je doorgaans zelf geen metingen. Naast dat je regelmatig samenwerkt met collega’s van zowel opname als van de monitorinsgafdeling, kan het voorkomen dat je soms assistentie moet verlenen bij de monitoringsafdeling. Jouw scherpe blik is je enig instrument. Een bouwkundige achtergrond is daarom een vereiste. Mocht je hierover niet beschikken dan is affiniteit met deze branche en de ambitie om je hierin te scholen en te professionaliseren tevens een goed begin.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een MBO-opleiding met een bouwkundige achtergrond;
 • Je bent nauwkeurig en zelfstandig;
 • Omdat je veel onderweg ben is een B-rijbewijs een must;
 • Je bent zelfstandig en kunt goed omgaan met vrijheid;
 • Je bent leergierig;

Wat bieden wij?

 • Informele bedrijfscultuur met ruimte om je te ontwikkelen;
 • Dynamische en groeiende internationale organisatie;
 • Auto van de zaak met mogelijkheid tot privé rijden;
 • Salaris afgestemd o.b.v. leeftijd, opleiding en ervaring;
 • Telefoon en laptop;
 • Team uitjes en een actieve personeelsvereniging;

Sollicitatieproces

Kun je niet wachten om bij ons te beginnen? Mail je motivatie en curriculum vitae naar: sollicteren@hanselman.nl. Wij kijken er naar uit om met je kennis te maken.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie neem dan contact op met Edwin van Helvoirt, technisch manager via 06-23258613.

Functie

Expert Bouwkundige Opnamen

Categorieën

Risico Management

Contract

Fulltime

Plaats

Oosterbeek

Solliciteer voor deze job

Ben jij de juiste kandidaat?

Solliciteer voor deze job